Enkele leden van onze vereniging houden zich vanaf de herfst van 2014 bezig met het fotoarchief. Deze fotorubriek wordt doorgaand gevuld met foto’s uit het Historisch Informatie Punt (HIP) van het Museum van de Vrouw, uit de eigen collectie van de heemkundekring en uit particulier bezit. Reacties op de foto’s kunt u sturen naar Ben Heijman. Zijn e-mailadres is benheijman@ziggo.nl Als u zelf nog foto’s op onze website wilt plaatsen kunt u dat ook melden bij Ben Heijman. U hoeft de foto’s niet af te staan en er wordt een afspraak gemaakt om de foto’s te scannen. Ook kunt u uiteraard zelf een scan van de foto’s naar dit e-mailadres sturen, graag in een resolutie van minimaal 300 dpi.

De serie foto`s die we nu plaatsen is een greep uit de foto`s die ons door particulieren werden toegestuurd.

Wij ontvingen foto`s van  Benoit Locht over de wandelclub DTJ ( De tippelende jeugd ), van Paul Heijman over de aanleg van het Julianakanaal en van Jeroen Meulenberg een serie van zijn verzameling prentbriefkaarten over Echt, met name over  Abdij Lilbosch.Tevens plaatsen we een serie fotos van het Vriendenkoor uit de periode 1962 t/m 1970. U kunt de foto`s vinden onder de rubriek  “Nieuw Binnegekomen particulier”

U kunt fotos blijven sturen naar Ben Heijman, ( benheijman@ziggo.nl )Ook kunt u eventueel een afspraak maken om foto`s door Ben te laten inscannen waarna u ze meteen mee naar huis kunt nemen. Tel: 06-53723767

Deze nieuwe foto´s vindt u onder de Rubriek
´Nieuw binnengekomen (particulier)´.


NIEUW BINNENGEKOMEN

BEROEPEN EN BEDRIJVEN

CARNAVAL

DAGELIJKSE LEVEN

GEBEURTENISSEN & VOLKSFEESTEN

GEMEENTE

HULPDIENSTEN

INDUSTRIE

NATUUR

ONDERWIJS EN EDUCATIE

RELIGIE

VERENIGINGEN

VERKEER EN VERVOER

VERENIGINGEN - MUZIEK

VERENIGINGEN - SPORT

STRATEN