Rabo Clubkas Actie

Datum: 27-3-2017

Rabo Clubkas Campagne

Zowel de Heemkundekring ‘Echter Landj’ als de Stichting Publicatiefonds ‘Echter Landj’ doen ook dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Dit betekent dat de ruim 12.000 leden van Rabobank Roermond-Echt in 2017 maximaal  € 175.000,- mogen verdelen onder verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de deze actie.

Let op: klanten van Rabobank Roermond-Echt zijn niet automatisch ook lid van de bank. Lidmaatschap kan gratis worden aangevraagd via www.rabobank.nl/leden. Bent u dus klant van de Rabobank Roermond-Echt en wilt u graag tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op onze vereniging en stichting? Vraag dan tijdig het lidmaatschap aan zodat u een unieke stemcode ontvangt. Klanten van de Rabobank Roermond-Echt die vóór 24 april 2017 lid zijn (geworden), ontvangen in mei per post een stemkaart met hierin een unieke code waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen. Stemperiode: 10 t/m 23 mei 2017.

Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarvan hij of zij maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mag uitbrengen. Elke stem is namelijk geld waard. Tot een maximum van 35.000 uitgebrachte stemmen is iedere stem €5,- waard. Wanneer het aantal uitgebrachte stemmen hoger is dan 35.000 zullen de stemmen verdeeld worden over het beschikbaar gestelde bedrag van € 175.000,-. Hiermee hebben leden van Rabobank Roermond-Echt inspraak in hoe een deel van de winst wordt verdeeld in de lokale samenleving.

Wij vragen u van de vijf beschikbare stemmen er twee uit te brengen op zowel de Heemkundekring ‘Echter Landj’ als de Stichting Publicatiefonds ‘Echter Landj’. Er blijft dan nog één stem over en wij doen de aanbeveling deze uit te brengen op de Stichting Museum van de Vrouw te Echt.

Wij danken u bij voorbaat.

Bestuur Heemkundekring ‘Echter Landj’

Bestuur Stichting Publicatiefonds ‘Echter Landj’

« terug