Datum: 3-5-2018

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Beste leden en sympatisanten van de heemkundekring,

Zowel de Heemkundekring ‘Echter Landj’ als de Stichting Publicatiefonds ‘Echter Landj’ doen ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Dit betekent dat alle leden van Rabobank Roermond-Echt in 2018 € 175.000 mogen verdelen onder de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de deze actie.

Let op: klanten van Rabobank Roermond-Echt zijn niet automatisch ook lid van de bank. Lidmaatschap kan gratis worden aangevraagd via www.rabobank.nl/leden. Bent u dus klant van de Rabobank Roermond-Echt, maar nog geen lid, en wilt u graag tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op onze vereniging en stichting? Vraag dan tijdig het lidmaatschap aan zodat u een unieke stemcode ontvangt. Leden van de Rabobank ontvangen op 8 mei per post een stemkart met een unieke stemcode. Stemperiode: 10 t/m 23 mei 2018.

Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarvan hij of zij maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mag uitbrengen. Elke stem is namelijk geld waard. Tot een maximum van 35.000 uitgebrachte stemmen is iedere stem €5,- waard. Wanneer het aantal uitgebrachte stemmen hoger is dan 35.000 zullen de stemmen verdeeld worden over het beschikbaar gestelde bedrag van € 175.000. Hiermee hebben leden van Rabobank Roermond-Echt inspraak in hoe een deel van de winst wordt verdeeld in de lokale samenleving.

Wij vragen u van de vijf beschikbare stemmen er twee uit te brengen op zowel de Heemkundekring ‘Echter Landj’ als de Stichting Publicatiefonds ‘Echter Landj’. Er blijft dan nog één stem over en wij doen de aanbeveling deze uit te brengen op de Stichting Museum van de Vrouw te Echt.

Wij danken u bij voorbaat.

Bestuur Heemkundekring ‘Echter Landj’

Bestuur Stichting Publicatiefonds ‘Echter Landj