Maak uw eigen reeks heemkundeboeken van het Echter Landj compleet of geef er één of enkele cadeau. Daarmee doet u niet alleen uzelf of iemand anders een plezier, maar steunt u ook onze vereniging.

 

Alle nog beschikbare delen uit de reeks ‘Echter Landj Heemkundige bijdragen over Echt en omgeving’ (behoudens de delen 14, 15 en 16) zijn vanaf nu en zolang de voorraad strekt tegen een fors gereduceerde prijs te koop, namelijk:

  • € 4 per stuk;
  • 3 voor € 10;
  • vanaf 4 exemplaren € 3 per stuk.

 

Op onze website https://www.echterlandj.nl/inhoudslijst-jaarboeken/ treft u een overzicht aan met de inhoudsopgaves (artikelen) van elk deel.

 

U kunt deze boeken [onder vermelding van uw naam en (e-mail) adres + nummer / nummers gewenste delen] onder gelijktijdige betaling van het verschuldigde bedrag bestellen bij Stichting Publicatiefonds Echter Landj op IBAN NL06 RABO 0113 1455 00.

U krijgt bericht en kunt ze daarna ophalen in ons verenigingslokaal.

 

Tijdens openingsuren zijn de boeken ook in te zien en te verkrijgen in ons verenigingslokaal. In de winkel/receptie van het Museum van de Vrouw zijn losse exemplaren ook te koop tijdens de openingstijden van het museum.